Individuele resultaten schooldammen

Voor het eerst in de 90-jarige geschiedenis van DCH hebben 12 kinderen (Stanley, Nathalia, Veerle, Ali, Rola, Dylan, Arnoud, Marit, Robin, Levi, Tijn en Jedidja) uit diverse groepen 4 een damtoernooi gespeeld.
Speciaal een bedankje aan Jedidja, zij kwam mee om te kijken bij haar vriendin (dacht ze), maar was bereid om mee te spelen, zodat er mooi in twee poules van zes gespeeld kon worden.

We hopen dat jullie het leuk hebben gevonden.
Tjonge wat waren jullie enthousiast. Prachtig om te zien hoor! Ook was het spannend en niet altijd duidelijk hoe de partij zou aflopen. En hebben wij als DCH enkele talentjes gescout.
We hopen dat je veel gaat dammen op het magnetische dambordje dat je hebt gekregen.
Nog een geheime tip: als je een partijtje gaat dammen, dan -voordat je een zet doet- eerst even goed kijken of je een schijf (of schijven) kan slaan van je tegenstander … want heel vaak kan dat!

En mocht je nou de smaak van het dammen te pakken hebben gekregen, dan ben je van harte welkom bij het jeugddammen van DCH om eens te komen kijken (en natuurijk mee te doen).
Eerst een beetje oefenen & wat mooie trucjes leren en daarna leuk partijtjes dammen.
Elke donderdagavond van 18:30-19:30 uur in de PV de Eendracht aan de Schimmelstraat 2A. Graag wel even een berichtje van te voren aan de jeugdleider Bert Foppen gfoppen@kabelfoon.nl .

Tenslotte voor de volledigheid de eindstand:

 1. Tijn
 2. Arnoud
 3. Dylan
 4. Veerle
 5. Robin
 6. Marit
 7. Stanley
 8. Jedidja
 9. Rola
 10. Levi
 11. Nathalia
 12. Ali