Schooldammen

Elk jaar organiseert Damclub Harderwijk een schooldamtoernooi voor leerlingen in het basisonderwijs. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op de woensdagen 11 december 2019 (welpen) en 18 december (pupillen) van 14:00 tot 16:30 uur. Locatie: PV De Eendracht, Schimmelstraat 2A te Harderwijk. Het verslag van het toernooi van vorig jaar staat hier

Enkele weetjes over het schooldammen:

• het schooldamkampioenschap is altijd gezellig, druk en spannend!
  • er mogen zowel pupillen teams (uit groep 7 en 8) en welpen teams (uit groep 5 en 6) meespelen;
  • elk team bestaat uit 4 spelers/speelsters, uw school mag ook met meerdere teams meespelen (maximaal 4 teams).
  • het is mogelijk om 1 reserve/invaller op te stellen per team, mocht dat beter uit komen i.v.m. andere sporten.
  • door te spelen in het schooltenue etaleert u uw school & de kinderen vinden het prachtig: aanrader!
  • bijdrage per team bedraagt slechts EUR 5,– mede door de sponsoring van Wuestman kantoorinrichting
  • In 2017 is het twee Harderwijkse scholen gelukt zich te plaatsen voor de Nederlandse Finale. De Alfons Ariënsschool werd hierin vierde!

Opgeven vóór 1 december via secretaris@damclubharderwijk.nl. Vermeld hierbij hoeveel Welpen en/of Pupillenteams  er afgevaardigd worden.

Een sfeerimpressie van een van de afgelopen toernooien is te vinden op Youtube

Neem voor meer informatie over Jeugd/Schooldammen een kijkje op de site DamZ