Helpen jullie Gwen op weg naar de titel Sporttalent van het Jaar 2023?

In 2022 wilde Gwen meedoen met het jaarlijkse schooldamtoernooi in Harderwijk. Haar vader had in de eerste instantie zo zijn twijfels over haar deelname en dacht dat het verstandiger zou zijn als zij haar focus zou leggen op de sport die zij tot dat moment fanatiek beoefende, namelijk judo. Gwen besloot dit advies in de wind te slaan en tóch te kiezen voor het schooldamtoernooi in plaats van de judotraining. En dat heeft verrassend goed uitgepakt mogen we wel stellen. Ze vond het ‘spelletje’ direct interessant en besloot niet alleen in teamverband, maar ook individueel te gaan dammen. Dit heeft, zoals de meesten van jullie bekend zal zijn, geleid tot een overwinning op het NK van 2023, een deelname aan het EjK in Estland en een prachtig avontuur op het WjK in Polen.

Het is de Gemeente Ermelo niet ontgaan dat Gwen een mooie prestatie heeft geleverd. Zij werd samen met elf andere jonge talenten uit deze gemeente voorgedragen als kandidaat voor de titel Sporttalent van het Jaar 2023. De nominatiecommissie, die onder andere bestaat uit Sarath Hamstra (wethouder Sport gemeente Ermelo), Robin Bunt (Buurtsportcoach van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.), Frieda Fennell (Ermelo’s weekblad) en Benjamin Moritz (beleidsmedewerker Sport) hebben het twaalftal voorgedragen talenten gereduceerd tot slechts drie kanshebbers voor het winnen deze prestigieuze prijs in de categorie Sporttalent t/m 17 jaar. Degene van de drie overgebleven talenten die de meeste stemmen verzamelt, is degene die zich Sporttalent van het Jaar 2023 mag noemen. Daarom hebben we jullie hulp hard nodig!

Je kunt je stem uitbrengen via interactie-ermelo.nl/stemmen/. Klik op de button ‘Stem nu op jouw sportheld’. Vul vervolgens je e-mailadres en naam in en selecteer de categorie ‘Sporttalent van het jaar t/m 17 jaar’. Selecteer nu Gwen Scholten en stem! Meer is er niet voor nodig om Gwen een stapje dichter bij de titel te brengen. Het is goed om te weten dat er meerdere stemmen per huishouden kunnen worden uitgebracht. Een eventuele partner en/of kinderen mogen dus ook meedoen. Ook vragen we jullie om deze verkiezing onder de aandacht te brengen bij dam(vrienden), familie, kennissen en collega’s. Wie weet kunnen er op deze manier extra stemmen worden verzameld. Die ene stem zal maar net het verschil maken! Er kan worden gestemd tot en met 31 januari 2024. De ontknoping zal, evenals de uitreiking, plaatsvinden op 16 februari 2024 in het Huis van Ermelo. Helpen jullie Gwen op weg naar de overwinning?

Één reactie op “Helpen jullie Gwen op weg naar de titel Sporttalent van het Jaar 2023?”

Reacties zijn gesloten.