Niek en Alex beste sneldammers tijdens het oliebollen sneldamtoernooi

Donderdagavond hield DCH haar jaarlijks oliebollen sneldamtoernooi. Onder het genot van de traditionele oliebollen en appelflappen en in een sterk en vooral groot deelnemersveld met 23 enthousiaste dammers wist Niek Kuijvenhoven in de poulefase bijna de volle honderd procent aan punten te scoren, alleen Jan Hendrik Kok wist hem op remise te houden. In de ander poule bleek Ton Eekelschot weer eens één van zijn zeldzame avonden te hebben en eindige onbedreigd eveneens op de eerste plaats. In de rechtstreekse confrontatie met Niek hield Ton lange tijd prima stand, maar moest uiteindelijk toch in Niek zijn meerdere erkennen zodat hij achter Niek toch een keurige tweede plaats wist te bereiken. Henry Offenga wist beslag te leggen op een keurige derde plaats.
In de derde poule liet met name de jeugd zich gelden. Na vijf partijen legde Alex Immeker beslag op de eerste plaats en liet ook Tim Suierveld zien dat hij daar biet veel voor onder hoefde te doen deze avond. Opvallen was te zien dat de enige aanwezige huisdammer Bas ook de nodige punten wist te halen tegen dit jeugdig geweld en jarenlange ervaring van de overige spelers.